Bursdagsfeiring for 5-åringer!

God kveld dere!

Her har roen og mørket senket seg nok en gang og i morgen er det allerede fredag. Det kan jeg like :) Jonathan blir 5 år i februar og det må såklart feires! Helst vil han ha så mange bursdager som overholde mulig, men ihvertfall 4! Det blir 3 bursdager (2 her og 1 i barnehagen) og det synes jeg er mer enn nok :) Gutten ønsker seg sjørøverkake og da må vel temaet bli piratfest! Jeg laget sjørøverkake til han for 2 år siden og i fjor fikk han muffins med piratpynt, så det skal nok ikke bli så vanskelig i år. Men pynt og stæsj må til, så jeg har laget et lite moodboard :)

 


Mange fine kaker og muffins her :) Jeg får prøve meg på en sånn sjørøverkake..

 


Litt pirattilbehør må til :)  Jeg tenkte å kjøpe de kule sugerørene og koppene ihvertfall. Du finner de her hos Partydesign.no.

 

Her er min egen lille pirat fra karneval i barnehagen i fjor. Muffinsene laget jeg til bursdagen hans. Jeg har laget et flagg av tannpirkere, og flagget er et bilde som jeg fant på google.no og som jeg har printet ut. Kokosen har jeg farget med blå konditorfarge.

 

Jonathan har bursdag 25. februar, så jeg har enda litt tid til å planlegge bursdagen hans. Han gleder seg veldig og prater om det hver eneste dag.

 

Har dere noen tips til piratbursdag? Jeg har tenkt å ha godteposer til de med litt pirateffekter, ballonger og kanskje et skattekart så de må gå på "skattejakt" for å finne godteposene :)

 

Sleng deg på konkurransen min da vel! Og vinn fine give aways, her

 

Nå er det kveldsavslapning og snart leggetid her i Drømmevillaen.

 

Ha en flott kveld!

 

Klemmer fra Nina

2 kommentarer

Interiørbazar

25.01.2013 kl.19:43

Dette kommer til å bli kjempebra :-) Så søt pirat og fine muffins :-) Minsten hos oss ble 5 i november i fjor og det skal jo ikke så mye til for å glede barna :-) Vi hadde litt leker, fisking av godteposer (hvor de først fikk en sokk eller noe annet rart før godtposten kom på kroken) til stor stas og mye latter! Så er vi så heldig at barna våre har en onkel som stiller som pirat eller klovn i bursdager og det toppet det hele. Ha en fin kveld! Klem fra Vibba

Nina

26.01.2013 kl.10:29

Interiørbazar: Tusen takk søte deg :) Ja, vi tenkte å gjøre noe sånt vi også, med fisking osv. Så artig med en onkel som stiller opp sånn da :)

En fin lødag til deg Vibba :)

Klem

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits