Favoritter fra mine favoritt nettbutikker!

Hei og fin mandag til dere alle!

 

Etter den flotte messa i går så har jeg fått mye ny inspirasjon!! Og ikke minst mange nye ønsker på interiørfronten... Det blir ikke billig.. men jeg har satt sammen noen collager fra mine favoritt nettbutikker, så er det bare å begynne å spare :) Har du noen favoritter når det gjelder nettbuttikker? Del de gjerne med oss :) Jeg har ihvertfall laget noen collager med herlig interiør. Hope you enjoy!

 

Her er noen favoritter fra hviit.no

 

Mange fine vesker og herlige skjerf fra Barfota

 

Sukk... så mye fint fra Lunehjem

 


Til sist fra Bo nordisk

 

Der fikk dere litt inspirasjon på en mandagskveld håper jeg :) I morgen skal jeg på kino med jentene!! Det blir gøy og koselig :) Blir nok litt stille fra denne fronten da, men det går vel greit.

 

Ha en strålende aften :)

 

Klem Nina

6 kommentarer

Interiørbazar

29.01.2013 kl.12:04

Ååå så mange fine ønsker :-) Jeg også fikk masse inspirasjon fra messen og gøy når man kan gå og kose seg i et interiørskattekammer :-) Ha en fin dag! Klem fra Vibba

Line

29.01.2013 kl.14:00

Det var mange flotte favoritter det:))

Her er ønskelisten milelaaaang, jeg må spare jeg og... ♥

Taubanevegen

29.01.2013 kl.20:05

Maaange flotte ting her, ja! Likte de søte pom pomsene fra hviit og den tøffe nagleclutchen fra Barfota VELDIG godt! Nesten sånn at jeg må inn å kikke litt på priser her! Hehe! ;)

Så herlig med jentekveld da! :) Kos deg!

Nennes

30.01.2013 kl.20:11

Her var det mye jeg ville hatt :)

Nina

01.02.2013 kl.22:33

Nennes: Ikke sant! Mye fint :)

Nina

01.02.2013 kl.22:36

Taubanevegen: Ikke sant! Digger de pom pomsene jeg også. Herlig med prikker :) Det var koselig med jentekveld, men det ble dessverre en kort kveld på meg.. jeg ble dårlig og har vært dårlig frem til i dag.

Ønsker deg en fiiiiiin helg!

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

33, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits