Inspirasjon til gang!

Hei alle, håper dere har en fin start på uken :)

 

Dere som har fulgt bloggen min en stund, vet at vi har et gammelt hus som vi pusser opp. I høst fikk vi bygget på et nytt inngangsparti og når snekkerne var ferdige med det de skulle, så skulle vi gjøre resten selv. Det vi skulle gjøre selv er isolering, gipsing, legge vannbåren varme og såklart tapetsering og maling. Vi har jo holdt på i 2 1/2 - 3 år med oppussing, så det ble plutselig en brå stopp.. Men nå etter noen måneder med opp-psyking og påfyll med ny motivasjon er vi i gang igjen! (Det vil si Nikolai), jeg har ikke gjort så mye på dette prosjektet fordi det blir rimelig trangt med flere enn èn person der ute om gangen :) Dermed kan jeg begynne å planlegge litt hvordan vi vil ha det etterhvert. Det er ikke like lett, så derfor har jeg funnet litt inspirasjon. Jeg er usikker på hva slags gulv vi skal velge. De andre stedene vi har bodd har vi alltid hatt fliser og har vært fornøyde med det, men det finnes jo så mye forskjellig. Kom gjerne med tips om du har :)

 

shelves in hallway

Simply a great looking hallway

Wooden hallway

Eames in the hallway

Grå gang foto via CB2

bildene er lånt fra www.ideastosteal.com

Artig idé til gangen. Klikk på linken under for flere bilder av veggord. Tekst, foto og idé: Franciska Munck-Johansen/Happylines.no/ANB

bilde lånt fra pinterest.com

Idé: Heidi Marie Sperre Flesland, Bergen. Foto: Skjalg Ekeland/BA

bilde lånt fra skonahem.com

minera skifer

Artig støvleholder fra countryliving.com

mineranorge.no

 

bilde fra jke-design.no

bilde lånt fra webstash.no

 

Må ha noen kule knagger også :) Disse er fra puhlmann

 

Kule knagger Muuto the Dots fra TiT

Fra jbe-design

 

Nå er jeg ihvertfall et skritt nærmere :) Gleder meg til å kunne begynne å innrede etterhvert! Og i morgen kommer snekkerne å gjør ferdig den ene ytterveggen. Det skal bli fantastisk å få vekk stillaset foran vinduene, etter mange måneder :)

 

Ha en strålende kveld!

 

Klem Nina

 

8 kommentarer

Taubanevegen

05.02.2013 kl.09:08

Så mange flotte inspirasjonsbilder! :) Syns greina på veggen var kjempefin, passet så godt å henge knagger på wallstickeren. Veldig god OG fin idè iallefall. :) Og knagger får man vel aldri nok av, mange tøffe og fine knagger du har funnet frem.

Vi har fliser i gangen. Veldig fornøyd med det. Praktisk, lettvint og godt med varmekabler spesielt på denne tiden av året! ;)

Gleder meg til å følge gangprosjektet deres videre. Lykke til! :)

Fabelaktig

05.02.2013 kl.17:50

Vi har også pusset opp gangen, vi la nytt gulv og bygde skyvedørsgarderobe... Også kjøpte jeg meg puhlmann knaggene *fnis*

Fin tirsdag, søte du!

klemklem

Nina

05.02.2013 kl.20:15

Taubanevegen: Ja, det blir mye fint å velge mellom :) Den greina likte jeg godt også! Det er nok en stor sjanse for at det blir fliser her også, enkelt å holde rent også.

Ha en strålende tirsdag søte du :)

Klem

Nina

05.02.2013 kl.20:17

Fabelaktig: Skyvedørsgarderobe skal vi ha også. Og det skal bli så godt!! I dag har vi bare et eneste kaos i den opprinnelige gangen, med klær hengende framme. Tror jeg må ha noen sånne kule knagger jeg også :)

Fin tirsdag til deg også søta :)

Klem

frøkenRyman

05.02.2013 kl.21:35

Hjesan!

Detta med golv är ju en så stor grej! Vi valde ek, enstavsparkett. Är nöjd med det. Men som alltid, så blir man ju sugen på alla dessa golv som ser ut som drivved. Läraren jag hade när jag tog min utbildnig sa att välj aldrig trävärk efter trend! Då går du fort lei och det ser fort omodernt ut. Men det kan ju också diskuteras, kanske det är just det träet jag gillar... Tänk helhet är mitt tips!

Ps. Det var så många beslut att ta när vi byggde vårt hus, stress o allt, märkte inte förän 1 år senare att golvet inte var matt, som vi hade beställt! Lite sent o reklamera...

Nina

05.02.2013 kl.22:30

frøkenRyman: Tusen takk for gode tips!! Jeg kommer nok til å velge noen tidløst ja for å ikke gå lei :) Vi har ganske lyse gulv ellers i huset, så jeg tror vi kommer til å fortsette med forholdsvis lyst i gangen også. Mest mulig lys :)

He he men da er vel gulvet fint ihvertfall, ettersom dere først oppdaget det så lenge etterpå :)

Klem

Cathrines interiør

26.03.2013 kl.08:49

Her var det mye flott inspirasjon :) du er heldig som pusser opp et gammelt hus, det er min drøm ;)

Nina

11.04.2013 kl.20:38

Cathrines interiør: Hei Catherine! Tusen takk for koselig kommentar! Jeg har flyttet bloggen min, så følg meg gjerne videre på drømmevillaen.no :)

Klemmer fra Nina

Skriv en ny kommentar

Nina

Nina

34, Halden

Jeg er en jente som opprinnelig kommer fra Halden. Bor i Oslo med min mann og to fine gutter. Vi har kjøpt drømmehuset, et oppussingsobjekt med stort potensiale. Jeg blogger om det som interesserer meg; oppussing, interiør, familien min og hverdagen vår. Håper du vil trives her i Drømmevillaen! Legg gjerne igjen en liten kommentar! Det setter jeg pris på :)

Norske blogger Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits